Totalrenovering Eskilstuna

VI FÖRVERKLIGAR DINA DRÖMMAR

Totalrenovering Eskilstuna

Strids Byggnation AB är en fullservice byggfirma som specialiserat sig på totalrenovering i Eskilstuna. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att förvandla sina hem till den drömboendet de alltid har önskat genom en noggrann planering och en komplett renovering.

Vårt team av professionella hantverkare har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra alla typer av totalrenoveringsprojekt med högsta kvalitet och precision. Vi har arbetat med en mängd olika renoveringsprojekt, från mindre lägenheter till stora villor, vilket ger oss en djup förståelse för de unika utmaningar som varje projekt kan presentera.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vilka vi är

Vi på Ludwig Strids Byggnation AB är ett företag med rätt expertis för alla typer av byggarbeten. Du kan alltid vända dig till oss för eventuella arbeten. Tack vare vår långa erfarenhet så kan vi förverkliga dina drömmar. Allt arbete görs för att du som kund ska bli nöjd samt få det så smidigt som möjligt. Tveka inte på att kontakta oss!

Totalrenovering Eskilstuna

Vad vi gör

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster och har kompetens inom olika typer av byggnationer. Vårt företag utför både inomhus- och utomhusbyggnationer av olika storlekar och omfattning. Som skickliga snickare kan vi hantera alla typer av projekt, oavsett storlek.

VÅRA TJÄNSTER

Altan

Vi har expertisen för att hjälpa dig att bygga en altan. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Byggfirma

Vi på Strids Byggnation AB har välutbildad personal för att du som kund ska känna att vi är ett tryggt val för dig. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Fönsterbyte

Vi har expertisen för att hjälpa dig att byta fönster. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Köksrenovering

Vi har expertisen för att hjälpa dig att genomföra en köksrenovering. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Microcement

Microcement är ett relativt nytt materian som skapar en modern och en fräsch look på ytor. Den appliceras på befintliga ytor. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Renovering

Vi har expertisen för att hjälpa dig att renovera dina rum. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Snickare

Vi är professionella snickare som utför jobben du som kund pekar på. Vår personal är välutbildade för att du som kund ska känna dig trygg när dun anlitar oss för ditt arbete.

Tillbyggnad

Vi har expertisen för att hjälpa dig att utöka ditt utrymme med hjälp av tillbyggnad. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Totalrenovering

Vi har expertisen för att hjälpa dig med en totalrenovering. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Uterum

Vi har expertisen för att hjälpa dig att bygga ett uterum. Vi har mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Kontakta oss på Strids Byggnation AB, så löser vi jobbet.

Strids Byggnation AB

RIPVÄGEN 30, 633 69 Skogstorp
073-625 84 62

OFFERT FORMULÄR

Offert Formulär
Namn
Namn
Förnamn
Efternamn

Maximum file size: 40MB