Renovering Eskilstuna

Välkommen till Strids Byggnation AB!

Allt inom branschen

Behöver du hjälp med en renovering? Tveka då inte på att höra av dig till oss på Strids Byggnation AB i Eskilstuna! Tillsammans med våra samarbetspartners täcker vi upp alla typer av arbeten inom branschen. Allt arbete görs för att du som kund ska bli nöjd samt få det så smidigt som möjligt. Till oss är både företag och privatpersoner välkomna.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Om oss

Strids Byggnation AB grundades 2020 och är idag aktiva i hela Eskilstuna och dess omnejd. Inom företaget finns dock mångårig erfarenhet sedan tidigare. Tack vare vår långa erfarenhet och vår omfattande kunskap kan vi erbjuda hjälp med allt inom byggbranschen. Vi har ett nära samarbete med andra byggföretag, för att kunna ge våra kunder den bästa servicen.

Företaget innehar F-Skattsedel.

Renovering Eskilstuna

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss alla typer av byggnationer, små som stora. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med ett enstaka fönsterbyte såväl som en större tillbyggnation.

Nöjda kunder

För oss står kvalitet i fokus och vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. Vi är flexibla och kan anpassa arbetet så att du blir helt nöjd.

Renovering Eskilstuna

Vad vi erbjuder för tjänster

Hos oss finns ett brett tjänsteutbud, vi arbetar med diverse typer av byggnationer. Som snickare arbetar vi både inomhus och utomhus, med både små och stora uppdrag.

Renovering

Går du i tankarna på en renovering? Vi kan ge dig omfattande hjälp med renovering, även av kök och badrum. Tack vare kunskap och erfarenhet kan vi smidigt anpassa arbetet så att resultatet blir enligt din vision. 

Galleri

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Vår ambition är att hjälpa alla på bästa tänkbara vis.

Ludwig Strids Byggnation AB

HELJESTRANDSGATAN 3B, 633 44 Eskilstuna

073-625 84 62

info@stridsbyggnation.se

Renovering Eskilstuna

Välkommen till oss på Strids Byggnation AB när du behöver hjälp med något inom bygg. Oavsett om det handlar om en renovering eller ett poolhus finns vi här för att ge dig den hjälp du behöver. Vi ser till att anpassa arbetet efter dina önskemål och behov. Med vårt arbete är vi aktiva i Eskilstuna med omnejd.

Renovering Eskilstuna